Στα "λευκά" η χώρα - Πού χρειάζονται αλυσίδες και που έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στα λευκά η χώρα - Πού χρειάζονται αλυσίδες και που έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Προβλήματα παρουσιάζονται σε αρκετές περιοχές της χώρας εξαιτίας των χιονοπτώσεων που σημειώνονται τις τελευταίες ώρες.
Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες από τα 400-500 μέτρα και πάνω σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές, καθώς χιονίζει ακόμα και σε πεδινές περιοχές της νότιας Θεσσαλίας, στην Ήπειρο, την Στερεά, αλλά και την Πελοπόννησο και τα πολύ ορεινά της Κρήτης.

Στην Αττική, λόγω χιονόπτωσης, διακόπηκε η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Πεντέλης-Νέας Μάκρης, από τη θέση Ανατολή μέχρι και τον Διόνυσο, καθώς και στην επαρχιακή οδό Καπανδριτίου από το ύψος της εισόδου της Εθνικής. Στη λεωφόρο Πάρνηθος, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, από το ύψος του τελεφερίκ, στο ρεύμα προς το καζίνο.

"Οδύσσεια" στην χιονισμένη Εθνική

Άνοιξε μετά τις 5.30 το απόγευμα, ο αυτοκινητόδρομος Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του 126ου χλμ, μετά τα διόδια της Τραγάνας, όπου είχαν διπλώσει δύο νταλίκες, εγκλωβίζοντας και ένα τουριστικό λεωφορείο.

Ωστόσο, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Νέας Οδού, Γεράσιμος Μονοκρούσος, είχε δημιουργηθεί πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα, από το 117ο έως το 131ο χλμ και χρειάζεται αρκετή ώρα να αποκατασταθεί η κίνηση των αυτοκινήτων, δεδομένης της εξόδου για τις γιορτές, όπως είπε. Ο εκπρόσωπος διευκρίνισε, ότι η εταιρεία έχει κινητοποιήσει 60 εκχιονιστικά μηχανήματα και αντιμετωπίζει επιτόπου όλα τα προβλήματα που προκύπτουν από τις καιρικές συνθήκες.

Πηγή ➤ usay

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου