Την καλημέρα μας και τα Χρόνια μας Πολλά σε όλους σας - Ας δούμε τα φετινά Χριστούγεννα ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε λίγες ώρες απο τώρα γεννιέται ο Χριστός μας,ας σκύψουμε όλοι μας το κεφάλι και ας κοιταξουμε δίπλα μας,ας κοιτάξουμε κατάματα ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη,ανθρώπους ΜΟΝΟΥΣ,ανθρώπους ανήμπορους ανθρώπους που η ζωή τους έφερε στο τελευταίο σκαλοπάτι,ανθρώπους που βρίσκονται στο κρεββάτι του πόνου,ανθρώπους που δεν έχουν ένα χέρι να πιαστούν.

Ας κανουμε όλοι μας μια μικρή βόλτα μακριά απο τα πολύχρωμα και φωτεινά λαμπιόνια,μακριά απο τις μεγάλες και καλά ασφαλισμένες καγκελόπορτες εκεί στο σκοτάδι και στην παγωνιά εκεί που υπάρχουν ψυχές μονάχες γιατί η ζωή δεν ήταν δίκαιη μαζί τους.

Ανθρωποι μονάχοι,άνθρωποι κουρασμένοι άνθρωποι ταλαιπωρημένοι,οι οποοίοι δεν ζητούν πολλά πιστέψτε με μόνο ένα χαμόγελο ένα σφίξιμο στο χέρι μια αγκαλιά.

Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες όλοι μας ανταλλάσουμε ευχές φέτος ας γυρίσουμε και λίγο τα μάτια μας δίπλα μας και ας δούμε αυτά τα Χριστούγεννα λίγο διαφορετικά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΣΑΣ.

Οι διαχειριστές του blog και της σελίδος elas-lyste



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου