ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Επίθεση δέχθηκαν Αστυνομικοί της ΟΜΑΔΟΣ ΔΙΑΣ από Ρομά στα Άνω Λιόσια – Εννέα οι τραυματίες.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Πρίν απο λίγο τραυματίες στο 401 ΓΣΝ μεταφέρθηκαν οι εννέα Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής και της ΟΠΚΕ, ύστερα από επίθεση σε βάρος τους από εξαγριωμένους Ρομα συγγενείς κρατούμενου ο οποίος κατέληξε απο παθολογικά.

Έξω από το Τμήμα των Άνω Λιοσίων, Ρομά συγγενείς 64άχρονου κρατουμενου- συνελήφθη (12/12) για κλοπές- και παρέμενε για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, στο κρατητήριο. Το πρωι (13/12) ο 64άχρονος Ρομά, αισθάνθηκε αδιαθεσία, και λίγη ώρα αργότερα κατέληγε από παθολογικά .

Συγγενείς – Ρομά- του 64άχρονου συγκεντρώθηκαν (13/12-18.00) φωνάζοντας και ενεργώντας επιθέσεις στο Αστυνομικό Τμήμα, επέρριπταν ευθύνες για το θάνατο του, στους Αστυνομικούς.

Στο σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις και Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής, οι οποίοι δέχθηκαν βίαια επίθεση σε βάρος τους απο τους Ρομά.

Στη συμπλοκή που ακολούθησε εννεα (9) τραυματίες Αστυνομικοί  – ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ -ενώ φθορές προκάλεσαν οι Ρομά και σε υπηρεσιακό όχημα. Οι τραυματίες Αστυνομικοί εκτος κινδύνου ζωής, μεταφέρθηκαν στο 401 ΓΣΝ.

Πηγή ➤ Νantiareport

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή