Νέο χτύπημα της ΕΛ.ΑΣ στους εμπόρους του θανάτου - Κατασχέθηκαν Kalasnikov,σφαίρες και 138 κιλά χασίς.(Φωτό)

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο πλαίσιο των ερευνών για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία στη χώρα μας, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε δασική περιοχή στη Χρυσορράχη Ιωαννίνων, μεγάλη ποσότητα κάνναβης και οπλισμός...

Οι αστυνομικοί, εντόπισαν στην παραπάνω περιοχή, υπαίθριο χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών «καβάτζα», με περισσότερα από 138 κιλά ακατέργαστης κάνναβης καθώς και οπλισμό.
Σύμφωνα με την αστυνομία, κατασχέθηκαν:

επτά ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν (123) δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (138.400) γραμμαρίων,
πολεμικό τυφέκιο « Kalasnikov », με γεμιστήρα με (20) φυσίγγια και (528) φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 mm.

    Ενεργούνται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση.

Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.




Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου