Η "Απόλυτη ξεφτίλα" για Καλλονή στο Βόλο - πήγε με Παντρεμένο Τσιγγάνο και την πλάκωσε στο Ξύλο η Τσιγγάνα Σύζυγος του.(Vid).

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤     Πώς πλάκωσε στο ξύλο τσιγγάνα καλλονή στο Βόλο λόγω κέρατου;

Κατάντια ή ξεφτίλα; Όπως και να το δει κανείς, στην προκειμένη περίπτωση η μαινόμενη σαν ταύρος εν υαλοπωλείο τσιγγάνα έχει τα δίκια όλου του κόσμου.

Η νεαρά ιδιοκτήτρια γνωστής επιχείρησης ενδυμάτων στο κέντρο του Βόλου έκανε την…

«κουτσουκέλα» της με τον σύζυγο της τσιγγάνας, πατέρα 6 παιδιών. Και πλήρωσε το τίμημα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών της επιχείρησής της με τον χειρότερο τρόπο.


Σύμφωνα με όσα ακούγονται κατά τη διάρκεια του βίντεο, η «μοιχαλίδα» είναι και αυτή παντρεμένη. Η τσιγγάνα, δεν συγχώρεσε το παραστράτημα του συζύγου της με την «μπαλαμή» και πήρε το νόμο στα χέρια της.

Το τι σφαλιάρα έπεσε δεν περιγράφεται. Ιδίως στο τέλος, όταν κάνει το λάθος η επιχειρηματίας και καλεί τον σύζυγο της τσιγγάνας.

Έφαγε τα χαστούκια της on camera για να καταλάβει ότι εκτός από το λάθος που έκανε, είχε και απεριόριστο θράσος.

Πηγή ➤fimes


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου