Πέντε "αόρατα" όπλα για ανεξιχνίαστες δολοφονίες.(Vid).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι δολοφονίες συναντώνται σαν φαινόμενο από την αρχή της ιστορίας- και ειδικά από τη δημιουργία των οργανωμένων κοινωνιών και έπειτα εξελίχθηκαν και σε «όπλα» πολιτικών, οικονομικών, θρησκευτικών κλπ συμφερόντων.

Η δουλειά του επαγγελματία εκτελεστή υπάρχει από αμνημονεύτων ετών, και τίποτα δεν δείχνει ότι πρόκειται να εξαφανιστεί στο άμεσο μέλλον.

Λένε ότι δεν υπάρχει «τέλειο έγκλημα». Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που το επιδιώκουν, και ειδικά στον προαναφερθέντα, επαγγελματικό τομέα – και ως εκ τούτου αναζητούν τα τέλεια όπλα για αυτή τη δουλειά.

Το κανάλι Dark 5 του YouTube παρουσιάζει 5 από αυτά.

Πολώνιο 210: Η ραδιενεργή ουσία που έγινε γνωστή για τη χρήση της στη δολοφονία του Ρώσου πρώην πράκτορα, Αλεξάντερ Λιτβινένκο στη Βρετανία. Το πολώνιο ρίχτηκε στο τσάι του και λίγο καιρό μετά ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο νοσοκομείο. Οι βρετανικές αρχές θεωρούν ότι η δολοφονία έλαβε χώρα κατόπιν εντολών από το Κρεμλίνο και τον ίδιο τον πρόεδρο Πούτιν. Το πλεονέκτημά του ως όπλου/ ουσίας για δηλητηριασμούς είναι ότι δεν εντοπίζεται εύκολα και αργεί να επιδράσει, επιτρέποντας διαφυγή και κάλυψη ιχνών.

Βουλγαρική ομπρέλα: Το 1978 ο Βούλγαρος συγγραφέας και αντιφρονών Γκεόργκι Μαρκόφ δολοφονήθηκε σε στάση λεωφορείου στο Λονδίνο με μια ειδικά σχεδιασμένη ομπρέλα με μηχανισμό – «σύριγγα». «Τυχαίο» τσίμπημα με την ομπρέλα έβαλε στο σώμα του κάψουλα κεριού με δηλητήριο, η οποία έλιωσε από τη θερμότητα του σώματος και απελευθέρωσε τη φονική ουσία.Ο φόνος αποδίδεται στη βουλγαρική μυστική αστυνομία και την KGB.

Όπλο υδροκυανίου: Ο Ουκρανός εξόριστος εθνικιστής ηγέτης Λεβ Ρεμπέτ δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα τον άγνωστο με τη διπλωμένη εφημερίδα ο οποίος του είχε στήσει καρτέρι στις 12 Οκτωβρίου 1957 και τον ψέκασε με υδροκυάνιο από όπλο- ψεκαστήρα που είχε κρυμμένο. Η αστυνομία του Μονάχου θεώρησε τον φόνο ως θάνατο από φυσικά αίτια (καρδιακή προσβολή). Ο δράστης ήταν ο Μποχντάν Στασίνσκι, πράκτορας της KGB. Το το είχε συμβεί πραγματικά αποκαλύφθηκε το 1961, όταν ο Στασίνσκι αυτομόλησε στη Δυτική Γερμανία.

Ύπνωση: Το 1984 ο αγρότης Άντερσον Γκρέι στο Κάνσας πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από έναν γείτονα, τον Τόμας ΜακΝτόναλντ. Όπως αναφέρθηκε, ο ΜακΝτόναλντ είχε υπνωτιστεί για να κάνει τον φόνο από έναν αντίπαλο αγρότη, τον Τόμας Πάτον. Λέγεται πως, ενώ ο ΜακΝτόναλντ ήταν υπνωτισμένος, του είχαν πει ότι η ζωή του κινδύνευε και για να σωθεί έπρεπε να σκοτώσει τον Γκρέι. Οι ένορκοι βρήκαν τον Πάτον ένοχο και καταδικάστηκε σε απαγχονισμό πριν του δοθεί χάρη λόγω έλλειψης στοιχείων.

Πυρωμένη ράβδος: Το 1327, ο βασιλιάς Εδουάρδος ο 2ος αιχμαλωτίστηκε από τον στρατό της βασίλισσάς του, και εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί από τον αγγλικό θρόνο. Μετά από μια σειρά συνωμοσίες με στόχο την παλινόρθωσή του, το νέο καθεστώς αποφάσισε τη δολοφονία του. Για να φανεί ο θάνατός του ως δυστύχημα, τον έριξαν σε λάκκο με πτώματα για να κολλήσει κάποια θανάσιμη ασθένεια. Όταν δεν νόσησε, λέγεται ότι μια ομάδα συνωμοτών αποφάσισε να βάλει ένα κέρας στον πρωκτό του και στη συνέχεια, μέσω αυτού, μια πυρωμένη μεταλλική ράβδο για να του κάψουν τα όργανα από μέσα και να μην μείνουν εξωτερικά ίχνη.


Πηγή ➤ huffingtonpost

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου