Απο τα πιπεράτα του "100" - Γυναίκα μόνη στην Πάτρα κάλεσε την Άμεση Δράση για να της βρεί...

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει, όταν χτυπά το τηλέφωνο.

Από τα πιο σοβαρά περιστατικά εγκληματικότητας, μέχρι και τηλεφωνήματα που αφήνουν κυριολεκτικά άφωνους τους αστυνομικούς, όπως για παράδειγμα το να βρουν... γαμπρό σε μοναχική κυρία!

Ανάμεσα στα εκατοντάδες τηλεφωνήματα που δέχεται καθημερινά το τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης στην Πάτρα, κάποια θα μπορούσαν να γίνουν... νούμερο επιθεώρησης, όπως αναφέρει το thebest.gr.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας απελπισμένης από τη μοναξιά γυναίκας, η οποία κάλεσε το 100 και έβαλε να ακούγεται μουσική. Κατόπιν ζήτησε να της βρει η υπηρεσία έναν άνδρα για να... παντρευτεί, αφήνοντας στήλη άλατος τον αστυνομικό που σήκωσε το τηλέφωνο!

Κάποιοι που προφανώς ενοχλούνται από τις... καμπάνες που χτυπούν τηλεφωνούν στην Αμεση Δράση ζητώντας να σπεύσει στην εκκλησία της ενορίας τους για να τις σταματήσει και να μπορέσουν να κοιμηθούν.

Αλλοι, με μεταφυσικές φοβίες, δεν έχουν πρόχειρο τηλέφωνο πνευματιστή και τηλεφωνούν στο 100 για να έρθουν οι αστυνομικοί να διώξουν... φαντάσματα που ακούν ή βλέπουν!

Υπάρχουν και ψυχιατρικές περιπτώσεις με εμμονές καταδίωξης, που βλέπουν διώκτες και εχθρούς ή ότι τους παρακολουθούν.

Τα ευτράπελα συμπληρώνουν κλήσεις για θέματα κατοικίδιων, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που τηλεφωνούν συστηματικά στο 100 για να βγάλουν τα... εσώψυχά τους, μη έχοντας άλλον να τα πουν.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου