Ξανά προκαλούν νεαροί Αλβανοί έξω από σχολείο στον Τίρναβο.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συντροφιά νεαρών Αλβανών έβγαλε φωτογραφίες μπροστά από το 1ο Γυμνάσιο Τιρνάβου σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό, με πολλούς κατοίκους της περιοχής να βρίσκουν την ενέργειά τους τουλάχιστον προκλητική.

Οι νεαροί Αλβανοί που φωτογραφήθηκαν γύρω από την αλβανική σημαία προφανώς θέλησαν να στείλουν μηνύματα σε ομοϊδεάτες τους και ανέβασαν τις φωτογραφίες στο facebook.

Στην περιοχή αρκετοί ενοχλήθηκαν, ενώ άλλοι χαρακτήρισαν την πράξη τους πρόκληση, καθώς η χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας για κάποιους δεν συμβαδίζει και με την υιοθέτηση ελληνικής συνείδησης... Χρήστες του facebook που είδαν τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στο δημοφιλές δίκτυο ενημέρωσαν την τοπική ιστοσελίδα tirnavitikanea για την ενέργεια που προσβάλλει, όταν υποτίθεται ότι τα νέα αυτά παιδιά μεγάλωσαν θεωρώντας την Ελλάδα πατρίδα τους.

Μάλλον υπάρχουν κάποιοι που θέλησαν και απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια μόνο για λόγους διευκόλυνσης, ενώ με κάθε ευκαιρία δείχνουν ότι δεν έχουν κανένα δέσιμο με τη χώρα όπου μεγάλωσαν, ίσως γεννήθηκαν και σίγουρα εργάστηκαν οι γονείς τους.

Πηγή ➤ espressonews

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου