Επτά προσαγωγές για το φονικό στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε επτά προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία για το αιματηρό επεισόδιο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 22χρονο στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, λίγο μετά τις 10.30 απόψε το βράδυ, σημειώθηκε αιματηρή εμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών στην κεντρική πλατεία της περιοχής.

Μετά το επεισόδιο, ομάδα ατόμων παρέλαβε τον αιμόφυρτο νεαρό και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Διαβατών, σε απόσταση 14 χιλιομέτρων από το σημείο της συμπλοκής. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά καθώς ο 22χρονος ήταν νεκρός.

Δυνάμεις της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές ατόμων στην κεντρική πλατεία του Καλοχωρίου, ενώ τέσσερα άτομα προσήχθησαν και στο Κέντρο Υγείας Διαβατών. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η προανάκριση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το φονικό.

Επίσης, περίπου 20 νεαροί, φίλοι του θύματος που ήταν κάτοικος Διαβατών, βρίσκονται αυτή την ώρα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, το οποίο και φυλάσσεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή εντάσεων.


Τέλος, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής βρίσκονται στο σημείο της συμπλοκής και συλλέγουν στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στον δράστη ή τους δράστες της δολοφονίας.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου