Τη στόλισε κατάλληλα ο Τσιάρτας τη Στεφανίδου - "Είσαι ένα τίποτα".


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Επίθεση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή κατά της παρουσιάστριας για τα όσα εκτυλίχθηκαν στην εκπομπή της μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό

Ολομέτωπη επίθεση κατά της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Epsilon Τατιάνας Στεφανίδου εξαπέλυσε ο Βασίλης Τσιάρτας.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε «ένα τίποτα» την κα Στεφανίδου, την οποία αποκαλεί «ταρανδίνου», επισημαίνοντας ότι στην εκπομπή της έχουν μαζευτεί «πολλά σούργελα που προκειμένου να σας δουν και να ανεβάσετε την τηλεθέαση των γελοίων εκπομπών σας, λέτε μόνο μ@@@@ς».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την κοσμοπλημμύρα στη Θεσσαλονίκη, όπου χιλιάδες άνθρωποι κάλεσαν την κυβέρνηση να μη δεχτεί οποιαδήποτε ονομασία με τον όρο «Μακεδονία», η Λίλα Σταμπούλογλου (stand up comedian) εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ντυμένη με την παραδοσιακή Μακεδονίτικη φορεσιά.

Όπως είπε, το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη «ανταγωνίστηκε το πατρινό καρναβάλι», χαρακτηρίζοντας «φολκλόρ» τους διαδηλωτές, τους οποίους «εάν οι Σκοπιανοί δουν, ίσως κάνουν πίσω (στο ζήτημα της ονομασίας)». Η κα Στεφανίδου στο άκουσμα όλων αυτών δεν φάνηκε να αντιδρά.


Όταν η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έλεγε «καρναβάλι» το συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Τσιάρτα...

Ταρανδίδου το ότι σου δώσανε μια εκπομπή δε σημαίνει ότι την αξίζεις κιόλας. Το ξέρεις και εσύ ότι είσαι ένα τίποτα και καλό θα ήταν να μην προσπαθείς να χλευάζεις την ιστορία και την ενδυμασία μιας περιοχής που συμβολίζει τόσα πολλά.

Κι όσο για το κατσούλι, δυστυχώς για σένα δεν χωράει στο κεφάλι σου… (ξέρεις εσύ). Επίσης στο συλλαλητήριο που λες ότι θύμιζε καρναβάλι, ήταν και το αφεντικό σου ο Ιβάν. Άντε γιατί πολλά σούργελα μαζευτήκατε και προκειμένου να σας δουν κ να ανεβάσετε την τηλεθέαση των γελοίων εκπομπών σας, λέτε μόνο μ@@@@ς.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου