Είχε δοθεί άσυλο στον συλληφθέντα Αφγανό με τους πυροκροτητές.


ΛΥΣΤΕ blog ➤Απόφαση για χορήγηση ασύλου σε αίτηση πρώτου βαθμού, από την Υπηρεσία Διεθνούς Προστασίας, έχει εκδοθεί για τον αλλοδαπό που κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για κατοχή επτά πυροκροτητών (ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών).

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο συλληφθείς, ο οποίος δηλώνει Αφγανός, έχει καταγραφεί στο παρελθόν επανειλημμένα από αστυνομικές υπηρεσίες για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, δίνοντας διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας κάθε φορά.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Λυκαβηττού όπου περιφερόταν ως άστεγος και στην κατοχή του βρέθηκε ένα σακίδιο μέσα στο οποίο ήταν οι πυροκροτητές.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν φαίνεται να είχε μόνιμο κατάλυμα και έμενε σε διάφορα σπίτια μαζί με άλλους αλλοδαπούς.

Ο συλληφθείς κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία όπου ανακρίνεται.

Πηγή ➤ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου