Παραλίγο μια σέλφι να του στοιχίσει τη ζωή σε γκρεμό της Ελασσόνας.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μία σέλφι παραλίγο να στοιχίσει πολύ ακριβά σε έναν 22χρονο ο οποίος έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 40 μέτρων στην Ελασσόνα. To περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, στην Ιερά Μονή της Ολυμπιώτισσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας επιχειρούσε εκείνη τη στιγμή να βγάλει φωτογραφία και έχασε την ισορροπία του, λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές και η 8η ΕΜΑΚ που έσπευσε στο σημείο για την ανάσυρσή του.

Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας «έχοντας τις αισθήσεις του, αλλά με πόνους σε αρκετά σημεία» όπως σημείωσε πηγή, στο onlarissa.gr.

Η Ιερά Μονή Ολυμπιωτίσσης είναι το πιο παλαιό και γνωστό μοναστήρι της Παραολύμπιας περιοχής. Είναι χτισμένο στο λόφο Βορειοδυτικά της πόλης της Ελασσόνας, στους πρόποδες του κάτω Ολύμπου της Θεσσαλίας.


Πηγή ➤ onlarissa.gr

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου