Βίντεο ντοκουμέντο - Καταιγισμός πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε η οδός Λιοσίων το βράδυ του Σαββάτου, όταν άγνωστοι συνεπλάκησαν και πυροβόλησαν συνεχόμενα, τραυματίζοντας σοβαρά έναν άνδρα.

Όπως θα δείτε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, 10 -15 άτομα συνεπλάκησαν και έπεσαν τουλάχιστον 9 πυροβολισμοί.

Οι σφαίρες «έπεφταν βροχή», ενώ από τύχη και μόνον δεν υπήρξαν θύματα.

Το σκηνικό που θυμίζει κινηματογραφική ταινία, συνέβη στη διασταύρωση των οδών Λιοσίων και Ξένου. Ένα σημείο που περνούν πολλά αυτοκίνητα αλλά και πεζοί, ακόμη και εκείνη τη χρονική στιγμή.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί που βρήκαν αιμόφυρτο στο δρόμο έναν άντρα, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν τους δρόμους και ξεκίνησαν την έρευνα, ενώ συνέλεξαν 9 κάλυκες.

Μια σφαίρα καρφώθηκε σε ένα λευκό φορτηγάκι που βρισκόταν στο σημείο. Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα από το φορτηγάκι, αλλά και από ένα δεύτερο αυτοκίνητο, όπου οι δράστες ίσως προσπάθησαν να διαφύγουν και από τον τοίχο ενός γειτονικού καταστήματος.

Ο αλλοδαπός που έφερε τραύμα από σφαίρα, μεταφέρθηκε σε γειτονικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Φως στις έρευνες για την ταυτότητα των δραστών και τους λόγους της συμπλοκής αναμένεται να ρίξουν οι κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων.


Πηγή ➤ newsbomb

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου