Ξαναχτύπησε ο Θόδωρας - τώρα για το Σκοπιανό: "Ας λέγονται και Αθήνα και Σπάρτη - Τιμή να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο"(Vid)

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Απαράδεκτες και ανθελληνικές οι θέσεις Πάγκαλου..«Ο λαός είναι η σάρα και η μάρα» ..
Χαρακτήρισε πολύ σωστή τη θέση Ντιμιτρόφ ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει αποκλειστικότητα στον όρο Μακεδονία..

«Τα Σκόπια ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη, εμένα όταν μου εμφάνισε το θέμα το 1992 ο Σαμαράς η απάντηση μου ήταν να ονομαστούν όπως θέλουν».

Αυτό δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος προσθέτοντας ότι «είναι τιμή να μας αντιγράφουν».

«Είναι τιμή μας να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο» συμπλήρωσε ο κ. Πάγκαλος χαρακτηρίζοντας πολύ σωστή τη θέση Ντιμιτρόφ ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει αποκλειστικότητα στον όρο Μακεδονία. «Οι αντιδράσεις προέρχονται από κόμπλεξ που έχουν όλοι οι ύποπτοι κύκλοι» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος και το δικαίωμα του λαού να εκφραστεί ο Θεόδωρος Πάγκαλος παρατήρησε ότι «600.000 ψήφισαν τον Σώρρα, μη μου λέτε για λάο. Ο καθένας που λέει μ@@@ιες λέει ο λαός. Ένας λαός ηλιθίων δεν μπορεί να κάνει δημοψήφισμα που θέλει ο Καμμένος».


Χαρακτήρισε, επίσης, «παραμύθι» το αφήγημα της κυβέρνησης για έξοδο από το μνημόνιο ενώ επέμεινε στη φράση του «όλοι μαζί τα φάγαμε».
«Γιατί εγώ είμαι προφήτης λέω πολύ έγκαιρα πράγματα που περνάει ο χρόνος και δικαιώνομαι στην πράξη» κατέληξε ο πρώην υπουργός.





Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου