Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Κοζάνης - Αν δεν θέλουμε τα Σκόπια να λέγονται Μακεδονία, πρέπει να πάμε για πόλεμο.(Vid).

ELASLYSTE-BLOGSPOT

ΛΥΣΤΕ blog ➤ «Ή το ένα θέλουμε, ή το άλλο. Αποφασίζουμε και παίρνουμε»
 
«Αν δεν θέλουμε να λέγονται Μακεδονία τα Σκόπια, τότε πρέπει να πάμε για πόλεμο, αλλιώς δεν υπάρχει άλλη λύση να επιβάλλουμε τη θέση μας».

Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ντζιμάνης, ο οποίος ερωτήθηκε για το Σκοπιανό.

«Για να επιβάλεις τη θέληση στον αντίπαλο, πρέπει να κάνεις πόλεμο. Σκοπός του πολέμου ή η επιβολή της θέλησής μας στον αντίπαλο ή η καταστροφή του. Αν θέλουμε διπλωματική λύση, πρέπει να καθίσουμε στο τραπέζι και να συμβιβαστούμε σε κάποια πράγματα, να διαπραγματευτούμε. Ή το ένα θέλουμε, ή το άλλο. Αποφασίζουμε και παίρνουμε», είπε σε δηλώσεις του στο Top Channel στην Κοζάνη.

«Αν οι Σκοπιανοί δεν αποβάλουν τις αλυτρωτικές τάσεις τους μέσα από το Σύνταγμα, δεν θα λυθεί ούτε το ονοματολογικό, ούτε η όλη υπόθεση με τα Σκόπια», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ενώ σε ερώτηση για το αν θα αποδεχόταν ο ίδιος τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία, απάντησε: «Η ονομασία δεν είναι το μείζον, όσο είναι οι αλυτρωτικές τάσεις. Αν υπό όρους απαλλασσόμασταν από τις αλυτρωτικές τάσεις, το όνομα "Μακεδονία" μπορεί να ήταν ευνοϊκό και για εμάς».

«Όλα τα πολιτικά κόμματα εκτός από τον Καρατζαφέρη το 2008 το αποδέχτηκαν», σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή ➤newsbeast

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου