Κεφαλονιά: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία με το νεκρό ζευγάρι – Τα στοιχεία που «μαρτυρούν» σατανιστική τελετή.(Vid).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το νεαρό ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε βίλα που νοίκιασε στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς - Ο θάνατός του προσδιορίζεται το βράδυ του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς - Φωτογραφίες ντοκουμέντα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon - Τα στοιχεία που "μαρτυρούν" πως η νεαρή κοπέλα ήταν μπλεγμένη σε οργάνωση που σχετίζεται με σατανιστικές τελετές - Τι είπε η ιατροδικαστής, κα Αγγελική Τσιόλα, στην εκπομπή "Tatiana Live" της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon
Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με το ζευγάρι, που εντοπίστηκε νεκρό, μέσα σε βίλα που νοίκιασε στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στην περιοχή Βλαχάτα. Η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon μετέδωσε φωτογραφίες ντοκουμέντα με το άψυχο σώμα της 23χρονης, αλλά και με το μενταγιόν με την πεντάλφα που φορούσε στον λαιμό της.


Τη νεαρή γυναίκα από την Βουλγαρία αναζητούσαν οι γονείς της από τις 8 Ιουνίου 2017.


Φωτογραφία από το προφίλ της στο facebook.

Φωτογραφία από το προφίλ της στο facebook


Παράλληλα, συγγενείς και φίλοι της αναρτούσαν φωτογραφίες της στα social media, κάνοντας έκκληση για βοήθεια. Κάποιοι, μάλιστα, άφηναν να εννοηθεί ότι έχει μπλέξει σε οργάνωση που σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

«Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που εξαφανίστηκε η μικρή αδερφή μου. Ακόμα αγνοείται και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πού βρίσκεται. Γι’ αυτό σας ικετεύω να επικοινωνήσει με την τοπική αστυνομία ή εμένα, όποιος έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία», έγραφε ο αδερφός της.
 Τα αποτελέσματα της νεκροτομής.

Την ίδια ώρα, σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστή Αγγελικής Τσιόλα για το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό μέσα σε βίλα, στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.
Η νεκροτομή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (02.01.2018) και η κα Τσιόλα μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon για τα ευρήματα. Όπως τόνισε, τόσο ο άνδρας, όσο και η γυναίκα αυτοτραυματίστηκαν στα χέρια. Ο θάνατος της νεαρής γυναίκας (περίπου 23-25 ετών) προήλθε από αιμορραγία.
Όσον αφορά στον άνδρα (περίπου 30 ετών), φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές προσπάθειες για να βάλει τέλος στη ζωή του. Κάτι που τελικά έκανε, μπήγοντας ένα μαχαίρι στο στήθος του.

Παράλληλα, η κα Τσιόλα τόνισε πως δεν υπάρχουν αμυντικά τραύματα, ούτε προσπάθεια αποτροπής του αυτοτραυματισμού. Αντιθέτως, υπάρχουν ευρήματα που «μαρτυρούν» πως ο άνδρας προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα να πεθάνει. Περισσότερο «φως» στην υπόθεση θα δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις…

Ακούστε όσα είπε η ιατροδικαστής στην Τατιάνα Στεφανίδου.


Πηγή ➤newsit

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου