Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ με 11 κιλά χασίς νεαροί χασισέμποροι στην Καστοριά.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθησαν χθες (04-02-2018) το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς , τρία (3) άτομα, εκ των οποίων δυο ημεδαποί, 21 και 27 χρονών και μία 21χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το βράδυ σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος με συνεπιβάτες τον 21χρονο και την 21χρονη και κατά τον έλεγχο βρέθηκε εντός αυτού -1- ταξιδιωτικός σάκος, ο οποίος περιείχε -2- συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -10- κιλών και -820- γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-10- κιλά και -820- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
-3- κινητά τηλέφωνα,
-3- κάρτες SIM και
το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Πηγή ➤ policenews

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου