Τροχαίο με τραυματίες 2 Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

ELASLYSTE-BLOGSPOT


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Μενιδίου τραυματίστηκαν λίγο μετά τις 11 το πρωί, όταν μετά από σήμα για διάρρηξη σε οικία της περιοχής των Θρακομακεδόνων και κινούμενοι επί της Λ. Θρακομακεδόνων εμβολίστηκαν από όχημα που προσπάθησε να εξέλθει από πάρκινγκ σούπερ μάρκετ.

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Μενιδίου (509-2) κινούμενη στην άνοδο της Λ. Θρακομακεδόνων 71, συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που παραβίασε στοπ σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα να εμβολίσει την μοτοσυκλέτα. Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση αλλά δεν τα κατάφερε.

Από την σύγκρουση, τραυματίστηκαν οι δυο αστυνομικοί. Ο οδηγός έφερε διάστρεμμα στο δεξί του πόδι και χέρι, ενώ ο συνοδηγός έφερε ελαφρύτερα τραύματα στη σπονδυλική στήλη.

Σταθμός του ΕΚΑΒ, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, παρέλαβε τους δυο αστυνομικούς και τους μετέφερε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να υποβληθούν σε σειρά εξετάσεων.

Πηγή ➤ policenews

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου