Νίκος Τόσκας - Εάν υπήρχε ένα εκατομμύριο κόσμος στο συλλαλητήριο, θα έφτανε στους Αμπελόκηπους.

ELASLYSTE-BLOGSPOT

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μετά τη συζήτηση που έχει προκληθεί γύρω από τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα, χαρακτήρισε τα στοιχεία που έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. απολύτως ακριβή, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο κ. Τόσκας τόνισε ότι «ο αριθμός δεν έχει καμία σχέση με πολιτικές σκοπιμότητες», καθώς «έχει βγει από υπηρεσιακούς παράγοντες».

«Τίποτε δεν είναι χαλκευμένο. Μακριά από εμάς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες τέτοιες κατηγορίες» πρόσθεσε.

Εκτίμησε ότι «εάν υπήρχε ένα εκατομμύριο κόσμος, τότε αυτός θα έφθανε μέχρι τους Αμπελόκηπους».
Ερωτηθείς για τους λόγους που δόθηκε από την Ελληνική Αστυνομία το βίντεο της συγκέντρωσης στη δημοσιότητα, δήλωσε: «Επειδή υπήρχαν τερατογενέσεις από ορισμένα μέσα ενημέρωσης ότι ο κόσμος ήταν ένα εκατομμύριο, γι' αυτό δόθηκε το βίντεο στη δημοσιότητα».

«Τη δουλειά αυτή την κάνει κάθε φορά η αστυνομία, που δούλεψε συστηματικά, οργανωμένα και μεθοδικά. Διαδηλωτές είχαν έρθει από όλη τη χώρα και δεν άνοιξε μύτη, αξίζουν συγχαρητήρια στην αστυνομία» τόνισε επίσης ο κ. Τόσκας.

Πηγή ➤ zougla

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου