Οι μεγάλες αστυνομικές επιχειρήσεις ακολουθούν των επισκέψεων Τσουβάλα στην Ήπειρο.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αποδεδειγμένα,ο ανελέητος πόλεμος κατά των ναρκωτικών και των εμπόρων τους είναι ο διαρκής και ο πλέον διαχρονικός στόχος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ΚωνσταντίνουΤσουβάλα.Δεν κουράστηκε να τον επαναλάβει πριν λίγες μέρες στα Γιάννενα,στη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης,παρουσία όλων των Διευθυντών των αστυνομικών Διευθύνσεων της Ηπείρου.

Αλλά και στις δηλώσεις του στην Ηπειρωτική πρωτεύουσα,ο Αρχηγός ρωτήθηκε για τα...εισαγόμενα εξ'Αλβανίας ναρκωτικά,και η απάντηση ήρθε και εμπράκτως σήμερα,με την κατάσχεση μισού τόνου ναρκωτικών,σε μια από τις πλέον μεγαλύτερες Αστυνομικές επιχειρήσεις στην Ήπειρο.

Δεν ήταν τυχαία άλλωστε,την ίδια χρονική στιγμή η πρώτη συνάντησή του με τον μόλις -ολίγων ημερών- νέο Αρχηγό της Αλβανικής Αστυνομίας,που τελικώς μόνο εθιμοτυπική δεν ήταν.

Ο Τσουβάλας ξέρει και τι θέλει και τι πρέπει να κάνει...και το αποδεικνύει.Δίνοντας το στίγμα του σε όλη την πυραμίδα της Ελληνικής Αστυνομίας,τα αποτελέσματα μιλούν φωναχτά!

Πηγή ➤ vimanews

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου