Επιτέθηκε φραστικά στους Αστυνομικούς που έκαναν έλεγχο σε τσιγγάνους, μέχρι που κατάλαβε ότι αυτοί την είχαν κλέψει.

ELASLYSTE-BLOGSPOΤ


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι Αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τσιγγάνους, όταν «ευαισθητοποιημένη» πολίτης επιτέθηκε φραστικά στους ενστόλους, μέχρι .. να καταλάβει ότι την είχαν κλάψει.

Αστυνομικοί του ΑΤ Χαϊδαρίου, σταμάτησαν (14/03) για έλεγχο φορτηγάκι έμφορτο με οπωροκηπευτικά και επιβαίνοντες δύο τσιγγάνους.

Οι τσιγγάνοι, με τη μέθοδο της απασχόλησης προέβαιναν σε διαρρήξεις

Οι δύο Ρομά -ανιψιός και θεία- από τα Άνω Λιόσια, εντοπίσθηκαν στην οδό Ανθέων, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Χαϊδαρίου, από Αστυνομικούς του ΑΤ Χαϊδαρίου και σταμάτησαν για έλεγχο, ενώ ηλικιωμένη είχε βγει από το σπίτι της και ψώνιζε τη μαναβική της.

Στον έλεγχο των Αστυνομικών στους πλανόδιους τσιγγάνους, η ηλικιωμένη επιτέθηκε φραστικά στους Αστυνομικούς επικρίνοντας τους, γιατί «δεν αφήνουν τους συνανθρώπους μας να βγάλουν τίμια το μεροκάματο». Ο έλεγχος συνεχίστηκε στους τσιγγάνους, με την ηλικιωμένη, αφού ολοκλήρωσε την αγορά της επέστρεψε στο σπίτι της.

Ωστόσο η ηλικιωμένη λιγο αργότερα, βγήκε έντρομη, φωνάζοντας στους Αστυνομικούς πως διέρρηξαν το σπίτι της. Όπως διακριβώθηκε  ο άγνωστος δράστης είχε εισβάλλει από το παράθυρο του σπιτιού στα λεπτά που απουσίασε ενω ψώνιζε και της αφαίρεσε τα κοσμήματά της και χρηματικό ποσό περίπου #€250.

Όπως προέκυψε κατά την Αστυνομική έρευνα, δράστης ήταν ο σύζυγος της τσιγγάνας, που επέβαινε στο φορτηγάκι με τα οπωροκηπευτικά.

Οι τσιγγάνοι εφάρμοζαν σχέδιο δράσης, ενώ οι δύο πωλούσαν τα οπωροκηπευτικά, ο τρίτος έμπαινε στα σπίτια και ααφαιρούσε τιμαλφή και χρήματα.

Οι συλληφθέντες προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου. Σε βάρος των δυο τσιγγάνων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της συνέργειας σε κλοπές, ενώ ο τρίτος δράστης, ο οποίος διέφυγε με τα κλοπιμαία, αναζητείται.


Πηγή ➤ xaidarisimera


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου