Νέο επεισόδιο στον Έβρο - Οι Τούρκοι «τυφλώνουν» με προβολείς τα ελληνικά φυλάκια.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τεχνητή ένταση στις Καστανιές του Έβρου, όπου έγινε η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.Από το βράδυ της Παρασκευής έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν προβολείς με τους οποίους φωτίζουν τα ελληνικά φυλάκια. Αυτό θεωρείται μεθοριακό επεισόδιο.

Μπορεί να χαρακτηριστεί αστειότητα, ή ασήμαντο γεγονός από κάποιους. Όμως, τίποτα δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο, ούτε να το υποτιμάμε.

Κάπως έτσι, αγνοώντας πολλά “μικρά” γεγονότα, φθάσαμε στην σύλληψη των δύο στρατιωτικών.

Είναι προφανές ότι η νέα τακτική των Τούρκων αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας δημιουργίας πολεμικού κλίματος στον Έβρο και ειδικά στις Καστανιές, όπου επιχειρούν να εφαρμόσουν για πρώτη φορά στην ηπειρωτική Ελλάδα, τη θεωρία των γκρίζων ζωνών.

Πηγή ➤ newsbomb

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου