ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ..Προσαγωγές ατόμων στη ΓΑΔΑ απο την Ν.Σμύρνη - Κρίθηκαν ύποπτοι από Αστυνομικό στο Φάληρο.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Προσαγωγή στην Κρατική Ασφάλεια για άτομα η παρουσία των οποίων κρίθηκε ύποπτη από τη στατική φύλαξη στόχου.

Ο σκοπός διέκρινε τους επιβαίνοντες να κινούνται ύποπτα πέριξ της οικίας στόχου που φυλάσσεται στο Π.Φαληρο και άμεσα ενημέρωσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Πληρώματα της ΔΙΑΣ ύστερα από αναζητήσεις τους εντόπισαν στο ύψος του νεκροταφείου της Ν.Σμυρνης και ύστερα επανέλεγχο στοιχείων δόθηκε εντολή για μεταγωγή τους στην Κρατική Ασφάλεια .

Οι εντολές προς το ένστολο προσωπικό μετά τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις αντιεξουσιαστών και μελών της συλλογικότητας του Ρουβικωνα, είναι επικαιροποιημένες και προβλέπουν μεταξύ άλλων αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα, άμεση ενημέρωση για τυχόν ύποπτες κινήσεις και προσαγωγές.

Πηγή ➤ nantiareport

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου