Πιο πολλοί οι Αστυνομικοί σήμερα στην Ερμού απο τους πολίτες "για να βλέπει ο κοσμος" - ένας ένστολος περιγράφει.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένστολος περιγραφεί την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας στις Αρχές της Ερμού μετά τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις αντιεξουσιαστών και την αυστηρή προειδοποίηση του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

«Τώρα στην Ερμού, ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ, πεζές και ΜΑΤ! Μην ξεχάσω και την Τροχαία για να «ρυθμίζει την κίνηση μας».. Χωρίς αντικείμενο βρισκόμαστε σε διάθεση μέτρων. . Με τους πολίτες να καλούν για συμβάντα κλοπών και διαρρήξεων και εμείς σταθερά σε στατική «επαγρύπνηση».. Και όλα αυτά για να βλέπει ο κοσμος την παρουσια της Αστυνομίας στο κεντρο πολης Αθηνών. Στην Ερμού!..»

Πληροφορίες απο το Nantiareport


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου