Ροζ σκάνδαλο στους κόλπους της Εκκλησίας - Έρωτας Μητροπολίτη με τρανσέξουαλ.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σαν "βόμβα" έσκασε στους κόλπους της Εκκλησίας η αποκάλυψη γνωστής τρανσέξουαλ για την ερωτική σχέση της με Μητροπολίτη.

Σύμφωνα με την Espresso, από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους η τρανσέξουαλ είχε αποκαλύψει στον ιεράρχη τα πάντα για τη ζωή της και το αμαρτωλό παρελθόν της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η τρανσέξουαλ και πρώην ιερόδουλη είχε απασχολήσει στο παρελθόν μέχρι και τηλεοπτικές εκπομπές μιλώντας χωρίς αναστολές για τη ζωή της.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Μητροπολίτης επιδόθηκε σε έναν αγώνα για να την κατακτήσει. Ήταν σίγουρος ότι λόγω του σοβαρού και υπεράνω υποψίας προφίλ του δεν θα υποψιαζόταν κανείς τις κρυφές συναντήσεις τους.

Ακόμα και στις περιπτώσεις κατά τις οποίες καλούσε τον παράνομο δεσμό του στους ναούς όπου ιερουργούσε κανείς δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, αν και υπάρχουν φωτογραφίες που τους απεικονίζουν αρκετά κοντά τον έναν με τον άλλο.


Πηγή ➤ Espresso

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου