elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τριών ανδρών που τον βίασαν έζησε ένας 15χρονος στο χωριό Καλλιθέα στην Τανάγρα.Το θύμα είναι Πακιστανικής υπηκοότητας και κατήγγειλε τον βιασμό του στο τμήμα ασφαλείας στη Θήβα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας, δυο απο τους άνδρες ένας 36χρονος και ένας 39χρονος, τον ακινητοποίησαν, του έκλεισαν το στόμα και ένας τρίτος, ηλικίας 27 ετών τον βίασε.

Ο ανήλικος κράτησε κρυφό το βιασμό του για 24 ώρες καθώς ντρεπόταν να εξομολογηθεί όσα φρικιαστικά βίωσε αλλά το βράδυ της Τρίτης αποφάσισε να το καταγγείλει. Όλοι οι εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν καθώς διέμεναν παράνομα στη χώρα, ενώ αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να εξακριβωθεί αν ισχύει η όχι η καταγγελία του ανήλικου.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου