"Απίστευτο" περιστατικό με τουρίστες σε ταβέρνα στην Κρήτη – Προβληματισμένοι οι ταβερνιάρηδες.

ELASLYSTE-BLOGSPOT

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες σε ταβέρνα της Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα, σε εστιατόριο του Αγίου Νικολάου, εμφανίστηκε μια παρέα τουριστών. Κάθισαν στο τραπέζι και πριν πάει κάποιος για να τους πάρει παραγγελία, έβγαλαν το φαγητό τους, το οποίο είχαν σε ταπεράκια από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν και ξεκίνησαν να απολαμβάνουν το γεύμα τους!

«Ήταν 6 Αμερικανοί τουρίστες που ήρθαν και κάθισαν στο κατάστημά μου. Όλοι είχαν φέρει μαζί το ταπεράκι τους με φαγητό. Έκαναν παραγγελία 6 νεράκια και εμείς τα πήγαμε. Σκεφτήκαμε ανθρώπινα και τους αφήσαμε. Ελπίζαμε ότι θα έπαιρναν τουλάχιστον ένα παγωτό ή ένα αναψυκτικό. Δυστυχώς πέσαμε έξω», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στον ΑΝΤ1.

«Μόλις χθες με ενημέρωσαν ότι εδώ δίπλα στην Ελούντα υπήρξε ανάλογο περιστατικό και το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό απ’ ότι φαίνεται», πρόσθεσε.

Όπως είπε, το πρόβλημα ξεκινάει από τα ξενοδοχεία.

«Τους κλείνουν μέσα με τα προγράμματα all inclusive, με αποτέλεσμα να δέχεται πλήγμα η τοπική αγορά. Το ταπεράκι τους το ετοίμασαν εκείνοι», τόνισε.

«Ακούμε για εκατομμύρια τουρίστες που θα έρθουν στην Κρήτη, αλλά το θέμα είναι τι θα αφήσουν στην αγορά», κατέληξε.

Πηγή ➤ Cnn

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου