Αλβανός διακινητής ναρκωτικών τραυμάτισε Αστυνομικό.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο 35χρονος αλλοδαπός βρέθηκε σε αστυνομικό κλοιό, αλλά δεν τα έχασε και αντέδρασε.

Από την Χαλκιδική βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου για να βάλουν στο χέρι έναν Αλβανό ο οποίος διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στην Κεντρική Μακεδονία. Όμως, εκείνος δεν δίστασε να τους επιτεθεί και να τραυματίσει έναν από αυτούς!

Ο 35χρονος αλλοδαπός δεν τα έχασε, τα ξημερώματα όταν βρέθηκε σε κλοιό αστυνομικών μόλις βγήκε από το σπίτι του στην Καλαμαριά. Όρμησε κατά πάνω τους και προσπάθησε να διαφύγει σπρώχνοντάς τους βίαια, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί ελαφρά. Στη συνέχεια, αντιστάθηκε όσο μπορούσε, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τις χειροπέδες.

Στο σπίτι του Αλβανού κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 522 γραμμαρίων, ένα σωληνάριο και ένα δοχείο με πάστα κάνναβης βάρους 237 γραμμαρίων, 23 ναρκωτικά χάπια, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένας σουγιάς και δυο κινητά με τα οποία επικοινωνούσε με την πελατεία του. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, αντίσταση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου