Αυτός είναι Πα-ΤΕΡΑΣ Ιρακινός "επενδυτής" που βίαζε την ανήλικη κόρη του.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η νεαρή ανέφερε αρχικά το περιστατικό σε κοινωνική λειτουργό του κέντρου φιλοξενίας. Στη συνέχεια φέρεται να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες υπηκόου Ιράκ, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε την 16χρονη κόρη του, σε δομή φιλοξενίας προσφύγων, στον χώρο του πρώην ΚΕΓΕ, στις Σέρρες. (Περισσότερα εδώ)

Πρόκειται για τον:

Α) υπήκοο Ιράκ (επ) HAMA (ον) NAYIF του FAISEL και της GOLY, γεννηθέντα την 28-03-1969.
 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 12.00, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90918 και 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.




Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου