Βρήκε με gps τα κλεμμένα στα Εξάρχεια αλλά οι αστυνομικοί δηλώνουν αδυναμία παρέμβασης λόγω του "άβατου" των Εξαρχείων.

ELASLYSTE-BLOGSPOT


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να επέμβουν λόγω άβατου.

Ακόμη και το διαμέρισμα μέσα στο οποίο οι ληστές έχουν κρύψει τα αντικείμενα που του έκλεψαν μέσα από το κατάστημα φωτογραφικών ειδών που διατηρεί, είπε στους αστυνομικούς του τμήματος Εξαρχείων​ ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, αλλά οι αστυνομικοί δηλώνουν αδυναμία παρέμβασης λόγω του άβατου των Εξαρχείων.

Το θύμα της ληστείας εντόπισε μέσω gps, το τάμπλετ του, σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην Ζωοδόχου Πηγής κοντά στο Νομικό συμβούλιο του κράτους.

Άμεσα μετέβη στο τμήμα ασφαλείας της περιοχής. Εκεί συνάντησε τον έναν και μοναδικό αστυνομικό που υπήρχε.

Με έκδηλη την αγωνία , καθώς ανησυχούσε πως οι ληστές θα μετέφεραν σε άλλη «καβάτζα» τα κλοπιμαία, του ζήτησε να ενεργήσουν τα δέοντα προς εντοπισμό των κλοπιμαίων που φτάνουν τις 15.000 ευρώ και της σύλληψης αν είναι εφικτό, των δραστών Αντί αυτού όμως, ο αστυνομικός του εξήγησε πως έχει απόλυτο δίκιο, αλλά δήλωσε αδυναμία να ενεργήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως, το ίδιο συμβαίνει και σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, με τους αστυνομικούς να ζητούν από τους οδηγούς των εμπλεκόμενων οχημάτων να μεταφέρουν τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας ή στην οδό Πατησίων για να καταγράψουν το συμβάν.

Πηγή ➤ newpost.gr

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου