Οι αθέατοι "ήρωες" σε έναν άνισο πόλεμο με τις φλόγες.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤Συγκλονίζει η ιστορία του εθελοντή Πυροσβέστη, Λεωνίδα Βοριά, ο οποίος με δικά του έξοδα, ξεκίνησε από τη Χίο τη Δευτέρα, έφτασε στον Πειραιά , και από εκεί στη Ραφήνα, για να βοηθήσει και εκείνος στην κατάσβεση της φονικής, όπως αποδείχθηκε, πυρκαγιάς.

Την συγκινητική αυτή ιστορία, φανέρωσε στο irafina.gr, ο πρόεδρος των Εργαζομένων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, Σταύρος Τζιβιτζής, ο οποίος μας ανέφερε:

Ο Λεωνίδας, δυο ημέρες χωρίς σταματημό δίπλα και μαζί με τους εθελοντές και το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας – Πικερμίου, συμμετείχε στην κατάσβεση και σε όλες τις επιχειρήσεις του Τμήματος και στις εθελοντικές εργασίες που του ζητήθηκαν.

Κοιμήθηκε λίγες ώρες στο παγκάκι έξω στο πυροφυλάκιο, και μας θύμισε,πως είναι η ανιδιοτελή προσφορά και το φιλότιμο.

Αυτός είναι ο Λεωνίδας Βοριάς από την Χίο. Αθλητής του ΜΜΑ (παγκρατιο) μέλος πολύτεκνης οικογένειας.

Ο Λεωνίδας για μας πλέον δεν είναι απλά ένας γνωστός, αλλά είναι οικογένεια.

Φεύγοντας απόψε θα μας λείψει αλλά σύντομα θα τον ξαναδούμε τον αδερφό μας. Είτε εδώ, είτε εκεί, είτε κάπου αλλού που θα χρειαστεί η πραγματική εθελοντική προσφορά.

Τιμή μας που σε γνωρίσαμε Λεωνίδα και που σε είχαμε δίπλα μας.

Πηγή ➤ irafina.gr

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου