Μύκονος - Κατέσχεσαν καπνό που θα γέμιζε όλους τους ναργιλέδες του Αιγαίου.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι τελωνειακοί εντόπισαν έξι βαλίτσες και δυο χαρτόκουτα, που προέρχονταν απο την Βηρυττό  - Σύρος πολιτικός πρόσφυγας ο μεταφορέας των πακέτων

Μεγάλη επιτυχία της τελωνειακής αρχής Μυκόνου που εντόπισε και κατέσχεσε 235 κιλά καπνικών προιόντων ( για ναργιλέ) αξίας διαφυγόντων δεσμών 110.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr χθες το βράδυ γύρω στις 23.00 στο αεροδρόμιο τη Μυκόνου, οι τελωνειακοί που εκτελούσαν βάρδια εντόπισαν έξι βαλίτσες και δυο χαρτόκουτα, που προέρχονταν απο την Βηρυττό με ενδιάμεσο σταθμό την Μύκονο και τελικό προορισμό την Αθήνα χωρίς ωστόσο να έχουν περάσει από τον τελωνειακό έλεγχο.

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι του αεροδρομίου εντόπισαν τις βαλίτσες και προσπάθησαν να τις σηκώσουν, διαπιστώνοντας έτσι το υπερβολικό τους βάρος. Αν και στην περασμένη κορδέλα στα χερούλια των αποσκευών αναγραφόταν το βάρος τους, 20 κιλά η κάθε μία, αποδείχθηκε ότι χρειάζονταν τουλάχιστον δυο άτομα για μπορέσουν να σηκώσουν τις αποσκευές.

Αμέσως δόθηκε η εντολή να μην επιβιβαστούν οι αποσκευές στο αεροπλάνο για Αθήνα, ενώ από τα μεγάφωνα αεροδρομίου ειδοποιήθηκαν οι κάτοχοι τους να προσέλθουν στο σημείο όπου φυλάσσονταν οι αποσκευές.

Πρόκειται για έναν πολιτικό πρόσφυγα απο την Συρία και έναν Λιβανέζο, οι οποίοι αφού ερωτήθηκαν για το περιεχόμενο των αποσκευών τους, ομολόγησαν ότι υπήρχαν παρασκευάσματα καπνού για χρήση ναργιλέ.

Οι δυο άνδρες μαζί με τις αποσκευές οδηγήθηκαν στο γραφείο του τελωνείου και εκεί άνοιξαν τις αποσκευές όπου και διαπιστώθηκε η κατοχή 235 κιλών καπνού για ναργιλέ διαφόρων γεύσεων αξίας διαφυγόντων δασμών 110.000 ευρώ με προορισμό την Αθήνα προκειμένου να διατεθεί σε καφέ και μπαρ που κάνουν χρήση ναργιλέ. Ειδοποιήθηκε το Α.Τ Μυκόνου και δυο αστυνομικοί που έσπευσαν στο χώρο του τελωνείου συνέλαβαν τους δυο άνδρες.



Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου