ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Συνελήφθησαν στην Ειδομένη οι δύο Πακιστανοί φονιάδες που σκότωσαν τον 25χρονο στου Φιλοπάππου.Προσπαθούσαν να διαφύγουν απο την Ελλάδα.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές, συνέλαβαν το βράδυ της Πέμπτης, στην Ειδομένη Κιλκίς, δύο Πακιστανούς που θεωρούνται οι δολοφόνοι του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα, που γκρέμισαν από 30 μέτρα στο Λόφο του Φιλοπάππου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα Πακιστανικά αιμοβόρα κτήνη, ετοιμάζονταν να διαφύγουν για το εξωτερικό.

Πρόκειται για δύο, άλλοι έλεγαν τρείς, σεσημασμένους Πακιστανούς οι οποίοι αποτελούν μέλη άγριας συμμορίας ληστών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του ιστορικού κέντρου και οι οποίοι έχουν σύμφωνα με πληροφορίες ταυτοποιηθεί από τις αρχές και αναζητούνται. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, τους αναζητούσαν πυρετωδώς.
Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Δεν ντρέπεστε βρε Γαϊδούρια ΦΑΣΙΣΤΕΣ που συλλάβατε τα προσφυγόπουλα; Αν δεν σκοτώσουν που θα βρουν τα καημένα, λεφτά για να αγοράσουν το νέο αϊφον, αφού τα λεφτά των ΜΚΟ τα λιανίζουν οι διαχειριστές τους; Κρίμα τα καημένα τα προσφυγόπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή