Από σήμερα θα είναι επικίνδυνο επάγγελμα να είσαι διαρρήκτης _ Θα ρίχνουμε στο ψαχνό» _ Μ.Σαλβίνι(Υπ.Εσωτ. Ιταλίας



ΛΥΣΤΕ blog ➤Πέρασε ο νέος νόμος για την αυτοάμυνα στην Ιταλία και όπως ανακοίνωσε ο Ιταλός ΥΠΕΣ Μ.Σαλβίνι «Από σήμερα οι εγκληματίες θα ξέρουν πως θα είναι δυσκολότερο να είσαι διαρρήκτης στην Ιταλία: θα είναι ένα επάγγελμα ακόμη πιο επικίνδυνο»
Η ιταλική Γερουσία υιοθέτησε σήμερα σε τρίτη και τελευταία ανάγνωση έναν νόμο που διευρύνει σημαντικά την έννοια της νόμιμης άμυνας, κάτι που αποτελούσε μείζονα προεκλογική υπόσχεση του Ματέο Σαλβίνι.
«Είναι μια πολύ ωραία ημέρα, τελικά το ιερό και απαραβίαστο δικαίωμα των Ιταλών στη νόμιμη άμυνα επιβεβαιώθηκε», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εσωτερικών Σαλβίνι μετά την έγκριση του κειμένου με 201 ψήφους έναντι 38. Για συνέχεια πατήστε ΕΔΩ)

Πηγή ➤uniformnews.gr/pronews.gr

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου