"Αστυνομικοί του 2019 με δύο και τρία πτυχία, τα οποία σαπίζουν στα συρτάρια του Υπουργείου, προβάλλονται ως οι αγράμματοι"...

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η συνέπεια, η ευθύνη, η δημιουργία, η καλλιέργεια της προσωπικότητας, καταξιώνουν την ανθρώπινη φύση και κάνουν τον άνθρωπο στο λυκόφως της ζωής του, να βλέπει το δρόμο που διένυσε και να λέει ήρεμα: "…τον δρόμον τετέλεκα…λοιπόν απόκειταί μοι ο της δικαιοσύνης στέφανος" .

Αθλιότης γραφικότατη και φθηνή προβολή της ΕΛ.ΑΣ, σε όλο της το μεγαλείο!!!

Αστυνομικοί του 2019 με δύο και τρία πτυχία, τα οποία σαπίζουν στα συρτάρια του Υπουργείου, προβάλλονται ως οι αγράμματοι του πιο σοβαρού κλάδου.

Οι νοσταλγοί της δεκαετίας του 1950 θα πρέπει να αποσύρουν το κατάπτυστο δημιούργημα τους και να σπεύσουν να ζητήσουν συγγνώμη από τον Έλληνα εγγράμματο Αστυνομικό και από τον Έλληνα πολίτη.

Επεχθήναι μεν νυν παν πρήγμα τίκτει σφάλματα

Ντέρου Αναστασία του Νέστορος

‘’Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Γυναικών’’ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου