Αυλώνα _ Απόδραση δύο Αλβανών κρατουμένων από τις φυλακές



ΛΥΣΤΕ blog ➤Δύο Αλβανοί κρατούμενοι απέδρασαν το βράδυ της Δευτέρας από τις φυλακές Αυλώνα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αναφορά του περιστατικού καταγράφηκε στις 21.40.
Οι δύο κρατούμενοι απέδρασαν από την πλευρά των μαγειρείων των φυλακών.
Ενας αστυνομικός της εξωτερικής φρουράς φέρεται να αντελήφθη το περιστατικό και να πυροβόλησε, ωστόσο οι δραπέτες κατάφεραν να ξεφύγουν, τραυματίζοντάς τον μάλιστα στο πρόσωπο.
Κάτα κάποιες πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο δραπετών, φέρεται να εμπλέκεται σε πρόσφατη δολοφονία κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού, έπειτα από συμπλοκή στο ψυχιατρείο των φυλακών.
Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για άτομο με ενεργή συμμετοχή στην επονομαζόμενη «μαφία του Κορυδαλλού», στην οποία, βάσει των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής, ηγετικό ρόλο είχε ο βαρυποινίτης Κλοντιάν Λεκοτσάι.

 


Πηγή ➤ uniformnews.gr

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου