Ρουσφέτι 8.000 ευρώ το μήνα


Τα ρουσφέτια -και μάλιστα ακριβά για τον δημόσιο κορβανά- δεν λένε να τελειώσουν. Οι πολιτικοί συνεχίζουν να προκαλούν, με το βόλεμα των δικών τους.

Πρόσφατο κρούσμα η απόφαση να σταλεί ανώτατος στρατιωτικός αντιπρόσωπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τη στιγμή που...
μέχρι σήμερα τη θέση αυτή κάλυπτε ο ανώτατος στρατιωτικός αντιπρόσωπος στο ΝΑΤΟ, όπως κάνουν όλες οι χώρες-μέλη της ΕΕ, περιορίζοντας έτσι το κόστος. Εμείς όμως συνεχίζουμε να συμπεριφερόμαστε ως λεφτάδες... Η αμοιβή του κυρίου που βολεύτηκε από τον πολιτικό του προϊστάμενο είναι μόλις 8.000 ευρώ, τον μήνα εννοείται.

Και μια... λεπτομερίτσα. Ο βολευθείς είναι αντιστράτηγος που πρόσφατα αποστρατεύθηκε και ανακαλείται από την εφεδρεία...

Και μετά μας λένε ότι αγωνίζονται να αλλάξουν τη χώρα... Με τις ίδιες μουχλιασμένες παλαιοκομματικές νοοτροπίες...


(ΠΑΡΟΝ 24/03/2013 – Σ.Λ.)
Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου