Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΘΑ ΞΗΛΩΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ...

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μπήκαν στο σπίτι 61χρονης Ελασσονίτισσας και πήραν ότι βρήκαν...
Απ' το ρολόι και το κινητό της μέχρι και το μαχαίρι που είχε για να σφάζει τις κότες! Οι δύο άνδρες, ηλικίας 31 και 30 ετών, πριν φύγουν έβαλαν στο μάτι και τον ηλιακό θερμοσίφωνα αλλά όσο και να προσπάθησαν δεν κατάφεραν να τον ξηλώσουν...
Τελικά χθες το μεσημέρι τους έπιασαν οι αστυνομικοί, τον έναν κοντά στο σπίτι που έγινε η κλοπή και τον άλλον πάνω σε φορτηγό την ώρα που επιχειρούσε να διαφύγει.

Αναλυτικά το αστυνομικό δελτίο για την κλοπή στην Ελασσόνα:
"Συνελήφθησαν, χθες (27-04-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Ελασσόνας και Τυρνάβου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 31 και 30 ετών, για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 61χρονης ημεδαπής στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας Λάρισας και αφαίρεσαν ένα (1) κινητό τηλέφωνο, ένα (1) γυναικείο ρολόι χειρός, ένα (1) μαχαίρι σφαγής ζώων με αυτοσχέδια θήκη και μικρό χρηματικό ποσό. Παράλληλα, επεχείρησαν να αφαιρέσουν ένα (1) ηλιακό θερμοσίφωνα, χωρίς όμως να το καταφέρουν, προκαλώντας φθορές στην εγκατάστασή του.
Διενεργήθηκαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 31χρονου σε σημείο κοντά στην οικία όπου έλαβε χώρα η κλοπή και τον εντοπισμό του συνεργού του σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, με το οποίο είχε διαφύγει.
Στην κατοχή του 31χρονου αλλά και μέσα στο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας."

Πηγή ➤ press-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου