Μαχαίρια & κινητά αλλοδαπών κατασχέθηκαν στις φυλακές Γρεβενών.

Δύο αυτοσχέδια μαχαίρια, μία λάμα, τρία κινητά τηλέφωνα και τέσσερις φορτιστές βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μετά από έρευνα το βράδυ της Τετάρτης σε κελιά και κοινόχρηστους χώρους στις φυλακές Γρεβενών.

Μία εβδομάδα πριν είχαν εντοπιστεί και είχαν κατασχεθεί τρία αυτοσχέδια μαχαίρια, τέσσερις φορτιστές κινητών τηλεφώνων, ένα USB και ένα hands-free.

Δικογραφίες έχουν σχηματιστεί σε βάρος 29χρονου υπηκόου Αλβανίας, 43χρονου υπηκόου Συρίας και 28χρονου υπηκόου Ιράν, για ηθική αυτουργία σε τετελεσμένο έγκλημα εισαγωγής κινητού τηλεφώνου σε σωφρονιστικό κατάστημα και σε βάρος 45χρονου Έλληνα για παράνομη οπλοκατοχή. Οι έρευνες συνεχίζονται.

 Aναρτήθηκε την 04-04-2012 απο elas-lyste 
Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου