Πλαστές ναρκωσυνταγές



ΛΥΣΤΕ ➤Συνελήφθησαν χθες (17-04-2013) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 44χρονος ημεδαπός και η 56χρονη ημεδαπή, διότι κατήρτιζαν πλαστές ιατρικές συνταγές για την προμήθεια ναρκωτικών χαπιών, τα οποία στη συνέχεια διακινούσαν.
Ειδικότερα, προχθές το πρωί, ο 44χρονος μετέβη σε φαρμακείο 51χρονου ημεδαπού στη Νέα Ιωνία και χρησιμοποιώντας πλαστή ιατρική συνταγή, η οποία φαίνεται να εκδόθηκε από γυναίκα ψυχίατρο, προσπάθησε να προμηθευτεί δύο κουτιά με ναρκωτικά χάπια. Ο φαρμακοποιός αντιλήφθηκε την πλαστότητα της συνταγής και δεν την εκτέλεσε, με αποτέλεσμα ο 44χρονος να αποχωρήσει, χωρίς να προμηθευτεί τα ναρκωτικά χάπια.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν τους δράστες χθες το βράδυ κοντά στην οικία τους και τους συνέλαβαν, καθώς σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν (160) ναρκωτικά χάπια.
Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία τους, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ένα (1) διπλότυπο μπλοκ των πενήντα (50) σελίδων, το οποίο αγοράζεται ελεύθερα από το εμπόριο και από το οποίο προκύπτει η συνταγογράφηση δεκαπέντε (15) συνταγών στο όνομα των συλληφθέντων. Από αυτές τις συνταγές, οι τρεις (3) είχαν καταρτισθεί, αλλά δεν είχαν χρησιμοποιηθεί.
  • Μία (1) πλαστή κατασκευασμένη σφραγίδα που έφερε τα στοιχεία γυναίκας ψυχιάτρου.
  • Ένα (1) μελανοδοχείο.
  • Ένα (1) κινητό τηλέφωνο με κάρτα SIM.
Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών και πλαστογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν οι πλαστές συνταγές που εκτελέσθηκαν.

Πηγή ➤crimesonair

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου