Ηράκλειο: Αυτοκτονία επιχειρηματία σε πάρκινγκ - Τον βρήκαν σε μια λίμνη αίματος

O νεαρός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στο πάρκινγκ εταιρείας τροφίμων του Ηρακλείου - Ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία ο αυτόχειρας... (ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ)

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 08:30 το πρωί στις αστυνομικές αρχές καθώς στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου κοντά στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα.

Στον προαύλιο χώρο εταιρείας τροφίμων, μέσα στο πάρκινγκ, εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας έχοντας δίπλα του το όπλο που του έκοψε το νήμα της ζωής. Πρόκειται για 48χρονο επιχειρηματία, ιδιαίτερα γνωστό στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, ο αυτόχειρας, με μία ... νοικοκυρεμένη επιχείρηση, έπεσε θύμα της οικονομικής κρίσης. Λόγω έλλειψης ρευστότητας χρεώθηκε στις τράπεζες και το τελευταίο διάστημα η επιχείρησή του δεν πήγαινε καλά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έχει τραπεζική χρηματοδότηση.

Ο αυτόχειρας ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά. Οι γονείς του σε κατάσταση σοκ βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας σήμερα το πρωί, όπως και πολλοί από τους υπαλλήλους του. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο...





Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Στην περιοχή αναμένεται και ιατροδικαστής, η αυτοψία του οποίου θα ρίξει φως στις συνθήκες του θανάτου.
Αναρτήθηκε την 04-04-2012 απο elas-lyste Πηγή:NewsIt
Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου