Μετά το φιάσκο αρχίζουν να βάζουν μυαλό στο Υπουργείο ...«Θωράκιση» των Φυλακών Τρικάλων..



«Θωράκιση» των Φυλακών Τρικάλων με …σκυρόδεμα και αντιαεροπορικά σύρματα !
Σε έργα «θωράκισης», προϋπολογισμού 66.297 ευρώ προχωρά το Σωφρονιστικό κατάστημα των Τρικάλων, μετά τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό με αποκορύφωμα την πρόσφατη απόδραση Αλβανών φυλακισμένων.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr την προηγούμενη Δευτέρα, κλήθηκε στο Σωφρονιστικό Κατάστημα των Τρικάλων, Εκπρόσωπος Τεχνικής Εταιρείας και υπέγραψε με τον Διευθυντή των Φυλακών Ιωάννη Καλαμπάκα και μετά από διενέργεια διαπραγμάτευσης, σύμβαση έργου.

Βάσει της σύμβασης, θα κατασκευαστεί περιμετρικά στον διάδρομο κυκλοφορίας των σκοπιών με σκυρόδεμα τοιχίο όπως και στο εσωτερικό των 9 υπερυψωμένων σκοπιών της Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών.

Το ποσό είναι με ΦΠΑ 49.938 ευρώ και θα καταβληθεί από το Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων.

Επίσης, ο ίδιος εργολάβος, με άλλη σύμβαση, αναλαμβάνει να τοποθετήσει αντιαεροπορικά σύρματα-κονσερτίνες στα προαύλια της Α΄ και Γ΄ πτέρυγας των Φυλακών Τρικάλων.

Το ύψος της σύμβασης αυτής, είναι με ΦΠΑ 16.359 ευρώ που επίσης, θα καταβληθεί από το Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων


πηγή : veteranos

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. την φυλακή υψίστης ασφαλείας δεν την κάνει το μπετό αλλά ο εσωτερικός κανονισμός,μια τρύπα στο νερό θα κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή