ΣΟΚ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: Ο γαμπρός και οι καλεσμένοι ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ αστυνομικούς και γυναίκες στο γλέντι του γάμου

ΣΟΚ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: Ο γαμπρός και οι καλεσμένοι ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ αστυνομικούς και γυναίκες στο γλέντι του γάμου


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή το βράδυ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του νησιού.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, δυο γυναίκες, τουρίστριες ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 24 και 25 ετών, επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο κατάστημα για να πιούνε ένα ποτό.

Εκεί τους υποδέχθηκε ένας άγνωστος σε αυτές ηλικιωμένος κύριος ο οποίος τους υπέδειξε να μπουν μαζί του στο κατάστημα.
Οι κοπέλες, πιστεύοντας ότι πρόκειται για κάποιον υπεύθυνο του καταστήματος, τον ακολούθησαν περιμένοντας να τους οδηγήσει σε κάποιο τραπέζι για να παραγγείλουν.
Ο 60άρης κύριος όμως τους πήγε στο τραπέζι του όπου καθόντουσαν και άλλοι πελάτες και με θρασύ τρόπο, αφού έβαλε στις νεαρές κοπέλες ποτό στο χρησιμοποιημένο ποτήρι του απαίτησε να το πιουν.
Αυτές σαστισμένες και προσβεβλημένες αρνήθηκαν, εξηγώντας με όμορφο τρόπο ότι δεν θέλουν το κέρασμα και θέλουν απλώς να καθίσουν οι δυο τους σε ένα τραπέζι να πιουν το ποτό που οι ίδιες θα παραγγείλουν.
Tότε ο ηλικιωμένος κύριος άρχισε να φωνάζει και να τους σπρώχνει έξω από το κατάστημα.
Σε δευτερόλεπτα στο κατάστημα επικράτησε χαμός.
Οι θαμώνες προφανώς αντιλήφθηκαν την μικροένταση που δημιουργήθηκε.
Ξαφνικά, γύρω στα 30 άτομα, περικύκλωσαν τα δύο κορίτσια και άρχισαν να τις σπρώχνουν, να τις χλευάζουν και να τις βρίζουν με άκρως προσβλητικές εκφράσεις. «Άντε γαμ… παλιοκαρ…. Ρωσίδες τσούλ…. βρωμιάρες φύγετε από το μαγαζί» ήταν μόνο κάποιες από τις φράσεις που ακούστηκαν.
Εκείνη τη στιγμή, ο ιδιοκτήτης επιτέλους εμφανίστηκε και τους εξήγησε ότι στο μαγαζί λαμβάνει χώρα ένα γαμήλιο γλέντι και τους ζήτησε να φύγουν. Ο ίδιος δεν μπήκε καν στον κόπο να ζητήσει από τους πελάτες του να ηρεμήσουν ή έστω να επιχειρήσει να κατευνάσει τα πνεύματα.
Οι νεαρές, σε κατάσταση αμόκ, βρέθηκαν μέσα από σπρωξιές και ύβρεις έξω από το μαγαζί όπου κάλεσαν την αστυνομία αφού ένιωσαν ότι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.
Το «γλέντι» τότε ξεκίνησε για τα καλά.
Οι δύο ένστολοι αστυνομικοί που κατέφθασαν, μαζί με τις δύο νεαρές κατευθύνθηκαν προς το μαγαζί για να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες ζητώντας εξηγήσεις για το περιστατικό.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τους απαγόρευσε την είσοδο με την δικαιολογία ότι θα δημιουργούνταν νέα ένταση και πρότεινε να φωνάξει έξω από το μαγαζί τους υπεύθυνους του συμβάντος.
Οι αστυνομικοί, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε επεισόδιο, συμφώνησαν.
Εκείνη τη στιγμή ο αδερφός του γαμπρού, ο γαμπρός και οι υπόλοιποι καλεσμένοι όρμηξαν έξω από το κατάστημα και χίμηξαν κυριολεκτικά στους ένστολους χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση.
Γύρω στα 10 άτομα που προέρχονταν από το γαμήλιο γλέντι άρχισαν να ξυλοκοπούν ανελέητα και να βρίζουν χυδαία τους δυο αστυνομικούς προκαλώντας, ειδικά στον έναν εκ των δύο ,σοβαρές σωματικές βλάβες. Του ξερίζωσαν κυριολεκτικά τα μαλλιά και είχε σημάδια από παπούτσια και μώλωπες σε όλο του το σώμα.
Το μένος των καλεσμένων δεν σταμάτησε εκεί αφού χειροδίκησαν και προς τις δύο κοπέλες οι οποίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Ευτυχώς, η δικαιοσύνη έκανε σωστά τη δουλειά της και έδωσε μεγάλες ποινές φυλάκισης στους συλληφθέντες. Ανάμεσα τους ο γαμπρός, και ο αδερφός του.
Το περιστατικό είναι πρωτοφανές για τη μικρή κοινωνία της Ρόδου.
Τέτοιες τραμπούκικες (τουλάχιστον) συμπεριφορές πρέπει να καταδικάζονται και οι δράστες να τιμωρούνται παραδειγματικά.
Πηγή ➤egklimatikotita



Share on Google Plus

apostratos

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου