Κέρκυρα: Οι κλέφτες "πλακώθηκαν" μεταξύ τους και... κατέληξαν με χειροπέδες...

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου πέντε Έλληνες, οι οποίοι φέρονται να προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στους δύο Αλβανούς και να απαίτησαν 4.000 ευρώ.
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας υπόθεση απειλής, εκβίασης και επικίνδυνων σωματικών βλαβών, σε βάρος των δύο Αλβανών, ηλικίας 18 και 21 ετών και ταυτοποιήθηκαν οι πέντε Έλληνες ως δράστες (ένας 18χρονος, δύο 19χρονοι και δύο 20χρονοι), για τους οποίους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, οι πέντε Έλληνες συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Κέρκυρα,
καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία, τη Δευτέρα του Πάσχα,
προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στους δύο Αλβανούς, στην πόλη της Κέρκυρας και απαίτησαν εκβιαστικά να τους πληρώσουν 4.000 ευρώ.

Όπως προέκυψε, η όλη υπόθεση αφορούσε προσωπικές διαφορές, καθώς ο ένας από τους δράστες (20χρονος Έλληνας) και τα δυο θύματα συνδέονται μεταξύ τους, ως μέλη του κυκλώματος, που έκανε στη κλοπές και εμπορία μοτοσυκλετών στην Κέρκυρα, το οποίο εξαρθρώθηκε την Πέμπτη 02.05.2013 .

Οι πέντε Έλληνες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Πηγή ➤newsit.gr

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου