Γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Κρήτη με 60 συλλήψεις ...

ΛΥΣΤΕ blog ➤ 60 συλλήψεις και 750 παραβάσεις στη διήμερη εξόρμηση της τοπικής ΕΛΑΣ

750 παραβάσεις και 60 συλλήψεις ήταν ο απολογισμός γιγαντιαίας επιχείρησης της τοπικής ΕΛΑΣ. Η αστυνομική ... εξόρμηση πραγματοποιήθηκε το διήμερο 7 και 8 Ιουνίου στο πλαίσιο ειδικών αστυνομικών επιχειρήσεων για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας.

Οι εξορμήσεις αυτές οργανώθηκαν, στη βάση συγκεκριμένου σχεδιασμού από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Νήσου και είχαν στόχο την αντιμετώπιση προβλημάτων αστυνομικής φύσης, που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες και ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής. Συγκεκριμένα αντικείμενο των αστυνομικών δράσεων ήταν οι έλεγχοι για παραβάσεις που αφορούν τα ναρκωτικά, τους αλλοδαπούς, τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τη ζωοκλοπή, τη προστασία των ανηλίκων και τη νομιμότητα λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων, διατέθηκαν (188) αστυνομικοί και (61) οχήματα, ενώ ελέγχθηκαν συνολικά (1.054) οχήματα και προσήχθησαν (220) άτομα. Στα αποτελέσματα των εξορμήσεων περιλαμβάνονται η βεβαίωση εξακοσίων επτακοσίων (750) παραβάσεων και η σύλληψη εξήντα (60) ατόμων.

Τονίζεται ότι οι αστυνομικές επιχειρήσεις έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων και ερευνών, την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη συνδυασμένη επιχειρησιακά ανταπόκριση και δράση. Οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε εντατικούς ρυθμούς.

Πηγή ➤ prismanews

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου