ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ – Σφοδρή μετωπική σύγκρουση ΙΧ με Πυροσβετικό όχημα – Εγκλωβίστηκε τραυματισμένος ο οδηγός του ΙΧ

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σφοδρή μετωπική σύγκρουση είχαν πριν από λίγη ώρα ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο με ένα Πυροσβεστικό όχημα λίγα μόλις μέτρα από την έξοδο της Μυτιλήνης προς τον οδικό άξονα προς Καλλονή.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και χρειάστηκε η επέμβαση του ειδικού κλιμακίου της Π.Υ. για τον απεγκλωβισμό του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ΙΧ αυτοκίνητο εκινείτο με κατεύθυνση προς την έξοδο από την Μυτιλήνη ενώ το Πυροσβεστικό όχημα κατέβαινε προς την πόλη.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το ΙΧ αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της Πυροσβεστικής.


Ο τραυματισμένος οδηγός αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και νοσηλεύεται.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του LesvosNews.gr από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του τραυματισμένου οδηγού
                           

Πηγή ➤ lesvosnews.gr

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου