Βόλτα... τρόμου για δύο φοιτήτριες στην παραλιακή του Ηρακλείου..





Τον τρόμο έζησαν δύο φοιτήτριες, χθες το βράδυ στην παραλιακή του Ηρακλείου, όταν δύο τοξικομανείς τους επιτέθηκαν για να τις ληστέψουν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ", οι δύο τοξικομανείς, 21 και 29 ετών αντίστοιχα, άρπαξαν τις τσάντες από τις δύο φοιτήτριες με την απειλή μαχαιριών και τους απέσπασν 100 ευρώ και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, εντόπισαν τους δύο άνδρες και αφού τους συνέλαβαν, ακολούθησε η αναγνώριση από τις δύο νεαρές φοιτήτριες ενώ τους αποδόθηκαν και τα πράγματα τους.

Πηγή: CretePlus.gr



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου