Αναστάτωση στην παραλιακή - Αποκαλύψεις για την ταυτότητα του ατόμου που έπεσε στη θάλασσα

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Κομφούζιο επικράτησε στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου στο ύψος της παλιάς λαχαναγοράς. Δεκάδες πολίτες είχαν συγκεντρωθεί, καθώς ένας άνδρας βρισκόταν έξω από την προστατευτική μπάρα και απειλούσε να πέσει στη θάλασσα. Άνδρες του λιμενικού έφτασαν στο σημείο, ενώ ο συγκεκριμένος έδειχνε αμετάπειστος. Όντως λίγο αργότερα έπεσε στο νερό.

Οι άνδρες του λιμενικού τον έβγαλαν σώο. Πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε κλέψει πριν από μερικές ημέρες αυτοκίνητο από πρατήριο υγρών καυσίμων στην Εθνική οδό και παραλίγο να προκαλέσει σοβαρό τροχαίο ατύχημα, καθώς τον καταδίωξαν με άλλο όχημα οι ιδιόκτητες του οχήματος.

Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όμως φαίνεται πως αφέθηκε ελεύθερος και τελικά βρέθηκε...στη θάλασσα. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας κατάγεται από τη Σύρο.

Όταν οι άνδρες του λιμενικού τον ρώτησαν γιατί βούτηξε στη θάλασσα, απάντησε πως έκανε προπόνηση για να...πάει στο νησί του!

Πηγή ➤ flashnews

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου