Το Facebook μπλόκαρε πάνω από 4000 προφίλ αντιεξουσιαστών..

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πριν δυο εβδομάδες η εταιρία που διαχειρίζεται το Facebook δήλωνε πως λαμβάνουν μέτρα ώστε σύντομα να μην επιτρέπει την δημοσίευση φωτογραφιών που πιθανόν επικροτούν πράξεις βίας.

Έτσι πριν από περίπου μια ώρα απενεργοποιήθηκαν χιλιάδες λογαριασμοί χρηστών βάση του σκεπτικού αυτού (της χρήσης βίας) καθώς πιθανότατα είχαν κάποιες φωτογραφίες από κάποιες οδομαχίες, συγκρούσεις κτλ.

Έτσι ομάδες που λειτουργούσαν στην πλατφόρμα του facebook και είχαν 3.700 μέλη έχουν απομείνει με 100 ενεργά μέλη και όλοι οι υπόλοιποι έχουν απενεργοποιημένο λογαριασμό. (Μπορεί εύκολα να το δει κάποιος που θα ξαναδημιουργήσει νέο λογαριασμό).

Έχουν εξαφανιστεί ομάδες με δεκάδες χιλιάδες μέλη και αντιεξουσιαστικό χαρακτήρα καθώς και έχουν κατέβει όλα σχεδόν τα προφίλ που θα μπορούσε να διαχειρίζεται κάποιος/α από τον συγκεκριμένο χώρο.

Πηγή ➤ apocalypsejohn

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου