Αστυνομικός της ΓΑΔΑ εκβίαζε 34χρονη ...


Ο αστυφύλακας που παρά την ιδιότητά του, ασκούσε το επάγγελμα του ιδιωτικού ερευνητή-ντετέκτιβ, συνελήφθη επ' αυτοφώρω, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, απο άνδρες της Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Χειροπέδες φόρεσαν άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων σε έναν συνάδελφό τους, αστυνομικό, που υπηρετούσε στη ΓΑΔΑ αλλά ασκούσε και το επάγγελμα του ιδιωτικού ντετέκτιβ και εκβίαζε μια 34χρονη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 41χρονος αστυνομικός είχε συμφωνήσει με την 34χρονη να συγκεντρώσει πληροφορίες για τρίτο άτομο, έναντι της χρηματικής αμοιβής των 300 ευρώ. Σύμφωνα με τη γυναίκα, αφού αρχικά του έδωσε 100 ευρώ, στη συνέχεια του ζήτησε να σταματήσει κάθε ενέργεια, χωρίς να του δώσει άλλα χρήματα.

Εκείνος όμως απαιτούσε τα υπόλοιπα 200 ευρώ, εκβιάζοντάς την ότι σε αντίθετη περίπτωση θα αποκαλύψει προσωπικά της στοιχεία, σε συγγενείς της.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη μοτοσικλέτα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τετράδιο με σημειώσεις και ένα χαρτί με αθροίσματα ποσών και ονόματα .

Με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.Παράλληλα σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για εκβίαση, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τη λειτουργία ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Πηγή ➤ briefingnews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου